"Test before invest"

Det å implementere ny teknologi i bedriften kan være forbundet med mye risiko. Hvordan vil det passe inn i resten av bedriftens prosesser? Har vi nødvendig kompetanse for å operere teknologien selv? Vil denne teknologien faktisk løse problemet vi har? Det å gjøre et feil valg kan ha store konsekvenser, og derfor har vi tatt risikoen for dere.

Vi har ståltro på at ny teknologi gir mange fordeler dersom den brukes riktig. Vi ønsker å se norske bedrifter ta i bruk denne teknologien og bli konkurransedyktige internasjonalt. Derfor har vi en imponerende flåte av robotikk, sensorikk, 3D-printere, VR-briller og mye mer, nettopp for å vise dere hvordan denne teknologien kan fungere og gi verdi – i dag.

Vi har tatt risikoen for dere

Utstyret vi har satset på er tilgjengelig for at dere skal teste det ut! 

Istedenfor å ta unødvendig risiko på uprøvet teknologi kan dere teste ut vår, få en god innføring i bruken, og rett og slett «learn by doing» – den mest effektive måten å lære på. Etter å ha testet teknologien vil man kanskje kunne svare på mange av spørsmålene helt øverst i denne artikkelen, og kunne gå videre i innkjøpsprosessen med et bedre beslutningsgrunnlag. 

Vårt oppdrag er å gjøre dere mer konkurransedyktige gjennom bruk og forståelse av ny teknologi. Ta kontakt!

Ny teknologi kan av og til trenge spesiell kompetanse for å bruke og vedlikeholde. Ved å teste ut teknologien før man går til innkjøp slipper man en sur overraskelse.