Teknologiportefølje

3D-printere for plast og kompositt

Introduksjon til 3D-printing med polymer & kompositt

Det finnes flere metoder for å realisere komponenter av termoplast og kompositter ved hjelp av 3D-printteknologi og additive manufacturing, slik som SLS, MJF og FDM. Vi spesialiserer oss på FFF (Fused Filament Fabrication), også kalt FDM. Grunnen til at vi har valgt denne teknologien er den store bredden av termoplast-materialer og kompositt-materialer som er mulig å benytte. Dette gjør at vi alltids kan finne et materiale som er egnet for din applikasjon. 

AON3D M2+

Vårt flaggskip innen termoplast- og komposittprintere kan benytte seg av de aller fleste materialtypene som er å finne innen FDM-teknologien. Det åpne systemet gjør at spesialmaterialer og brukes, og man er ikke låst til noen leverandører, noe som gjør at prisen på materialet ofte blir halvert! 

Essentium HTN-CF25

Som nevnt står vi fritt til valg av materiale for deres prosjekt, men et filament vi ser et stort potensiale for er Essentium HTN-CF25. Imponerende styke og stivhet, god kjemisk bestandighet og temperaturbestandighet, og har et bredt bruksområde. 

Unikt

Test teknologien

Hos oss kan vi ta i bruk industrielle maskiner i kompetansehevingen. Dette gir større og bedre forståelse. 

Kompetanse

Kurs

Ønsker du å lære mer om teknologien og hvor den kan gi verdi?

Veiledning

Innkjøpsveiledning

Vi har mye utstyr og kompetanse på hva du bør tenke på under innkjøpsfasen.