Teknologiportefølje

3D-printere for metall

Industriell 3D-printing i metall

Industriell 3D-print i metall benyttes i dag til sluttprodukter i krevende applikasjoner som for eksempel flyindustri og olje&gass. Det finnes flere teknologier som alle har styrker på hvert sitt område, og hva som er egnet for din applikasjon er avhengig av materialvalg, størrelse, oppløsning, med mer. Vi har satset på teknologiene som er listet opp nedenfor. I tillegg har vi flere samarbeidspartnere som spesialiserer seg på andre teknologier, så vi hjelper deg med å realisere ideen din uansett. 

SLM Solutions SLM 280

Dette er teknologien innen metallprinting som har kommet absolutt lengst når det gjelder adopsjon og TRL-nivå. Med denne teknologien kan man lage designs som ikke er mulig med andre produksjonsmetoder, og er egnet til sluttprodukter med høye krav såvel som prototyper. 

Markforged Metal X

Ønsker du å benytte deg av 3D-printteknologi for metall med minst mulig krav til kompetanse og infrastruktur? Da kan denne løsningen være for deg! Markforged kommer med ferdige parametre og prosesser, og alt du trenger å gjøre er å følge stegene. 

DMG Mori Lasertec 65 3D hybrid

Denne maskinen er en fullblods produksjonsmaskin med 3D-print muligheter i tillegg. Derfor har vi valgt å legge den under sin egen side. Mer informasjon finner du her. 

Unikt

Test teknologien

Hos oss kan vi ta i bruk industrielle maskiner i kompetansehevingen. Dette gir større og bedre forståelse. 

Kompetanse

Kurs

Ønsker du å lære mer om teknologien og hvor den kan gi verdi?

Veiledning

Innkjøpsveiledning

Vi har mye utstyr og kompetanse på hva du bør tenke på under innkjøpsfasen.